OVER CHRISTINA COSMECEUTICALS

Christina wordt in meer dan 60 landen verdeeld door partners, schoonheidsspecialisten en artsen. De ontwikkeling van de producten gebeurt door een hoogstaand team van wetenschappers en schoonheidsspecialisten. Dit team is zowel in de theoretische ontwikkeling àls praktijk geworteld en heeft de know-how om een oplossing te bieden voor ieder huidprobleem.

Elk van de Christina productlijnen is een multi-level en holistische behandeling om een bepaald huidprobleem aan te pakken. De Christina Cosmeceuticals voor thuisgebruik gaan dan ook hand in hand met professionele behandelingen. Deze kunt u verkrijgen bij een Christina therapeut in uw buurt. Deze therapeut is specifiek opgeleid met de producten om u te helpen uw huid te transformeren tot een stralende, gezonde en jonge huid.

OORSPRONG

Christina Cosmeceuticals werd opgericht in 1982 door Christina Miriam Zehavi, huiddeskundige. Christina vond dat er een onvoldoende mogelijkheid was in bestaande producten om huidproblemen bij hun kern aan te pakken en op te lossen. Daaorm sloeg ze de handen in elkaar met een hoogstaand team van wetenschappers om echte huidverbeterende producten te maken. 

VISIE

De mix van efficiëntie en duurzaamheid staan voorop bij Christina Cosmeceuticals. Op deze waarden is onze toewijding gebaseerd om waardevolle producten te produceren, die een huid daadwerkelijk mooier maken. We werken dan ook met een lange termijnsvisie, waarbij ethiek en integriteit voorop staan zodat we uitmuntende en baanbrekende producten kunnen voortbrengen.

We streven er dan ook naar om onszelf contstant te overtreffen in ieder onderdeel van het bedrijf. Dit wordt geuit in een onuitputtelijk streven naar perfectie, creativiteit en onderscheiding op de markt.

ECO VERANTWOORDELIJKHEID

We respecteren de biodiversiteit door een beleid te volgen van duurzame ingrediënten. De oorsprong van ieder ingrediënt is conform de lokale wetgevingen en verplichtingen en we vereisen telkens conformiteitsattesten als bewijs. In onze streven naar globale duurzaamheid, voeren we een beleid van ‘Green Chemistry’ – de afwezigheid van synthetische bewaarmiddelen en ingrediënten die getest zouden zijn op dieren. We selecteren nauwkeurig de componenten die voldoen aan de noden van de wereld van vandaag, met een toekomstvisie voor de volgende generaties en de planeet Aarde.

TRAINING EN COMMUNICATIE

Kennis is de kern van iedere succesvolle huidbehandeling. Daarom dient iedere Christina therapeut uitvoerige opleidingen te volgen alvorens met de producten van start te kunnen gaan. De opleidingen worden gevolgd bij Alphaderm – officieel verdeler en trainer van Christina Cosmeceuticals in de Benelux.

Samen met de globale support van Christina Cosmeceuticals, helpen we bij Alphaderm iedere huiddeskundige met professionele ondersteuning en begeleiding om telkens opnieuw succesvolle resultaten te behalen bij iedere klant.

Kwaliteit

U kiest voor duurzame producten met een complete aanpak voor ieder huidprobleem.

Resultaten

Uw resultaten staan centraal. Gedaan met huidverzorging, maak kennis met huidcorrectie.

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

We moedigen iedereen aan om zich te laten opvolgen door een gediplomeerd Christina therapeut.